Önemli Yeni Rank: Melek Yatırımcı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GNG 
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 51
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GNG 

Kurucu
Selamlar değerli dostlar,

Bu platformu kurduğumuz ilk günden beri amacımız sadece bir forum olmak değil, sağlam bir topluluk kültürü oluşturmaktı. Bugün geldiğimiz noktada görüyoruz ki; WEBKraL sadece benim değil, burayı evi gibi gören herkesin emeğiyle büyüyor.

Ancak takdir edersiniz ki; kaliteli bir altyapı, kesintisiz hizmet ve sürekli gelişen bir platformun arkasında ciddi bir yük ve görünmeyen bir maliyet tablosu var. Bu yükü sadece bir "yönetici" olarak değil, bu projenin geleceğine gerçekten inanan, "Burada benim de imzam olmalı" diyen dostlarımızla paylaşmak istedik.

Peki, Nedir Bu "Melek Yatırımcı"?

Bu rütbe, herhangi bir VIP üyelikten çok daha fazlası. Bu, sitemizin en üst düzey destekçilerini temsil eden ve sadece sayılı kişiye verilecek olan en yüksek mertebeden bir **"itibar nişanı"**dır.

Melek Yatırımcılarımız, WEBKraL’ın sadece birer üyesi değil; buranın ayakta kalmasını, gelişmesini ve projelerimizin hayata geçmesini sağlayan en önemli paydaşlarımızdır. Yani bu rütbeyi alan kişi, aslında "Ben bu projeye ve bu aileye kefilim" demiş oluyor.

Önemli Bir Not: Yetki ve Yönetim Durumu

Karışıklık olmaması adına şunu da belirtmekte fayda var: Melek Yatırımcı rütbesi bir yönetim kademesi (Moderatörlük veya Adminlik) değildir. Bu grup, forumun işleyişine veya yönetimine müdahil olan bir "staff" ekibi değil; forumun büyümesine en büyük maddi ve manevi desteği veren, topluluğumuzun en saygın onursal üyeleridir. Yani sorumluluk alıp yorulmanız için değil, desteğinizle parlamanız için tasarlanmıştır.

Rank Tasarımını Görmek İçin : @GoD İsimli kullanıcımıza bakabilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri