Önemli Rütbe Şeması

SemihGNG 

Kurucu
Webkral.com’da herkesin forum içindeki konumunu daha net göstermek için bir rank sistemi kullanıyoruz. Bu sistem hem düzeni korumamıza yardımcı olur hem de kullanıcıların forumdaki katkı seviyesini görünür hale getirir. Aşağıda forumumuzda kullanılan tüm ranklar, ne anlama geldikleriyle birlikte yer alıyor.

👁️ Ziyaretçi

Ziyaretçi rütbesi, foruma kayıt olmadan içeriklere göz atan kullanıcıları kapsar. Konuları okuyabilirler ancak mesaj yazma, konu açma veya özel mesaj gibi özellikleri kullanamazlar. Forumu tanımak isteyenler için ilk duraktır.

👤 Üye (Gri)

Foruma kayıt olan herkes otomatik olarak üye rütbesiyle başlar. Üyeler konu açabilir, mesaj yazabilir ve forumda aktif olarak yer alabilir. Topluluğun asıl temelini oluşturan rütbedir.

🌟 Onursal Üye (Mor)

Onursal Üye rütbesi, forum geçmişinde emeği olan, katkılarıyla iz bırakmış veya yönetim tarafından özel olarak onurlandırılan kullanıcılara verilir. Bu rütbe genellikle yetki içermez, tamamen saygı ve değer göstergesidir.

💎 VIP (Altın Sarısı)

VIP rütbesi, foruma destek olan veya özel olarak bu statüye sahip olan kullanıcılara verilir. VIP üyeler genellikle ek ayrıcalıklara, özel bölümlere veya bazı avantajlara sahip olur. Forumun gelişimine katkı sağlayan önemli bir gruptur.

🛡️ Moderatör (Yeşil)

Moderatörler, forum düzenini sağlamakla görevli yetkililerdir. Kurallara aykırı içerikleri kontrol eder, konuları düzenler ve gerektiğinde müdahalede bulunurlar. Forumun sağlıklı şekilde ilerlemesinde büyük rol oynarlar.

🔥 Yönetici (Mavi)

Yöneticiler, forumun genel işleyişinden sorumludur. Moderatörleri denetler, sistemle ilgili kararlar alır ve forumun sorunsuz çalışmasını sağlar. Yetki seviyesi moderatörlerden daha üsttedir.

👑 Kurucu (Kırmızı)

Kurucu rütbesi, forumun sahibi olan en üst yetkiliyi temsil eder. Tüm yetkilendirme, sistem ayarları ve genel yönetim bu rütbe altında toplanır. Forumun vizyonunu belirleyen kişidir.

❤️ WebKraL.CoM Yönetim ❤️

Forum rank sistemi güncellemesi en son 05.02.2026 tarihinde gerçekleşmiştir. Herhangi bir değişilikte konu güncellenecektir.

Son düzenleme:
Geri